Rådgivning omkring sikkerhed

Rådgivning omkring sikkerhed

Inden du går i gang med at sætte partyteltet op, læs da nedenstående.

 

OBS

I nogle lande er der behov for godkendelse til at oprette en partytelt større end 75 m2. Det er dit ansvar at overholde lokale regler og bestemmelser og sikre, at partyteltet er samlet korrekt.

 

I tilfælde af dårlige vejrforhold, er det dit ansvar at sikre partyteltet er forsvarligt sikret, og at det ikke forårsager skade på andre.

 

Brug ikke åben ild, grill, terrassevarmer eller andre varme kilder, som kan antænde, hverken i eller tæt på partyteltet.

 

Partyteltet skal være sikret. Vi anbefaler, at du sikre dit partytelt med stropper og pløkker, så snart den er samlet. Sørg for at kontrollere, om partyteltet er dækket af din indboforsikring. Partyteltet skal tages ned under ekstreme vejrforhold.

 

I tilfælde af sne; sørg altid for at fjerne sne fra taget af partyteltet regelmæssigt, for at forhindre at partyteltet ikke vil kollapse.

 

I tilfælde af regn er der risiko for vandpytter på taget af partyteltet, hvilken kan forårsage at taget kollapser Det er dit ansvar. Som en forholdsregel, skal du sørge for at taget på partyteltet er strakt korrekt ud.

 

Pak ikke partyteltet ud i frostgrader. I tilfælde af temperaturen er under 0°, pak da altid din partytelt ned indendørs, for at undgå risikoen for revner. Partyteltet skal være helt tørt, før du pakker den ned for at undgå meldug.

 

 

Med Venlig Hilsen

SmartDele.DK